Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η διαφθορά είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας........


Συγχαρητήρια για τα άρθρα σας σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας. Ωστόσο κι εσείς, όπως ο μέσος έλληνας αρθρογράφος αρέσκεται στο να λαικίζει και να χαιδεύει τα αυτιά του ΤΙΤΑΝΑ, ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ και να αγνοεί τις ευθύνες του ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και τη συνεισφορά του στο σημερινό ελληνικό μπάχαλο.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η διαφθορά είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και απόλυτα συνυφασμένη με κάθε δραστηριότητα της ελληνικής οθωμανικής διοίκησης (δοβλετια, ρουσφέτια, μπαχτσίσια κοκ).
Από τον Xenofon Petos



Αγαπητό ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,



Επειδή ζω, δουλεύω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά εκτός Ελλάδας, μετα από από undergraduate studies σε ελληνικό πολυτεχνείο και μεταπτυχιακές σπουδές (MΒΑ στις ΗΠΑ), και επειδή παρακολουθώ ειδήσεις σε ξένα δίκτυα, και ενημερώνομαι κυρίως από σοβαρούς news providers, πιστεύω πως έχω πολύ υψηλότερο επίπεδο από τον μέσο αγράμματο, αποχαυνωμένο κουτοπόνηρο Ελληναρά στον οποίο απευθύνεστε.

Όσο αφορά τους έλληνες πολιτικούς, εφόσον πελάτης τους είναι ο μέσος Ελληνάρας, αναγκάζονται (κακώς, πολύ κακως θα έλεγα) κι αυτοί να προσαρμόσουνε το προιόν που πουλάνε (δηλ. το λόγο τους, την διαχειριση και το management του κράτους) στις χαμηλές, ανήθικες, πελατειακές απαιτήσεις του ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ που κάθε τετραετία τους απειλεί με τον σταυρό και την ψήφο τους.

Θυμηθείτε, για παράδειγμα πόσο σοβαρά μιλούσε ο Χατζηδάκης αμέσως μόλις γύρισε από την Ευρώπη ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας και πόσο τραγικά απαξιωμένοι κατελήξαν, όταν διαπίστωσαν πως απέναντί τους, ανταγωνιστής τους (σε ψηφαλάκια) είναι ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ο Γιακουμάτος, και πως ο ΚΑΦΡΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ γουστάρει να ακούει τα γλυκά ψέμματα του Γιακουμάτου, παρά τις πικρές αλήθειες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του πρώην υπουργού Παπαδόπουλου ή του Ανδριανόπουλου. Τα όνοματα είναι εντελώς τυχαία. Αντίστοιχα, σοβαροί και μη σόβαροι υπάρχουνε σ'όλα τα κόμματα.

Το μόνο που μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος είναι πως ποτε δεν συμπεριφέρθηκαν σαν ηγέτες, με όραμα και στρατηγική (strategy, objective, goal, mission, vision μας έλεγαν στο ΜΒΑ) που θα πάρουνε τον λαό από το χέρι και θα τον οδηγήσουνε προς το μέλλον.

Δυστυχώς, αλλά το επίπεδο (κουλτούρα, παιδεία, ήθος, εργατικότητα, αίσθημα δικαίου) του πελάτη (του Λαού) είναι αυτο που καθορίζει την ποιότητα του προμηθευτή (του Πολιτικού) και το επίπεδο του προσφερόμενου προιόντος του (τη διαχείριση του κράτους).

Η διαφθορά είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και απόλυτα συνυφασμένη με κάθε δραστηριότητα της ελληνικής οθωμανικής διοίκησης (δοβλετια, ρουσφέτια, μπαχτσίσια κοκ). Το συνολικό κλίμα της συνενοχής και της ανατολίτικης κουτοπονηριάς που χαρακτηρίζει την αποχαυνωμένη-διαβρωμένη ελληνική κοινωνία, είναι η βασική αιτία που τρέφει την διαφθορά σε όλα της τα επίπεδα.... από την καθημερινή μικροδιαφθορά (πολεοδομία, τοπική αυτοδιοίκηση, υγεία, τελωνεία, εφορίες) έως την γιγαντιαίων διαστάσεων διαφθορά στις προμήθειες και στα έργα του Δημοσίου.

Αναρωτιέμαι, αν γνωρίζετε πως υπάρχουνε αμερικάνικες εταιρείες που έχουνε πάψει να παίρνουνε απευθείας μέρος σε Διαγωνισμούς του Ελληνικού Δημοσίου, λόγω των αυστηρών ποινών της Αμερικανικής και Αγγλικής Δικαιοσύνης σε θέματα επιχειρηματικής διαφάνειας και παράνομων χρηματοδοτήσεων και λαδωμάτων (UK Bribery Act, USA Foreign Corrupt Practices Act) και συμμετέχουνε σε ελληνικούς διαγωνισμούς μόνο αφού συνεργαστούνε με τον αντίστοιχο κρατικοδίαιτο, προστάτη, μαφιόζο έλληνα λαμόγιο/επιχειρηματία στο αντίστοιχο industry (π.χ. Κόκκαλης-τηλεπικοινωνίες, τζόγος τεχνολογία, Βαρδινογιάννης-ενεργεια, Αλαφούζος-λίγο απ' όλα, Ψυχάρης-λίγο απ'όλα, Μπόμπολας-κατασκευές, Γιαννακόπουλος-φάρμακα, Λαβίδας-φάρμακα κοκ) οι οποίοι λειτουργούνε σαν καλοπληρωμένοι μεσάζοντες, αεριτζήδες, μεταπράτες, υπερτιμολογούντες νταβατζήδες (CRONY CAPITALISM το αποκαλουνε οι Αγγλοσάξωνες).

Οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι της ελληνικής επιχειρηματικής ελίτ (ΑΛΗΤεια την αποκαλώ εγώ) δεν θα μπορούσανε να πουλήσουνε ούτε καν καρφίτσες στην Ομόνοια αν δεν προστατευότανε, με το αζημιώτο (μίζες στους decision makers πολιτικούς), από τη διεφθαρμένη Οθωμανική Διοίκηση και τον Σοβιετικού τύπου συνδικαλισμό, που διαβρώνουνε τον ελεύθερο, υγιή ανταγωνισμό και εμποδίζουνε την είσοδο νέων παικτών στην ελληνική αγορά.

Δυστυχώς, αυτά, σε συνδιασμό με την μή ορθή λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης και της αρρωστημένης λειτουργίας των 3 Εξουσιών, συν του Τυπου, στη Ελλάδα, οδήγησαν στην κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα σήμερα.

Η ελληνική κρίση είναι πρωτίστως κρίση ηθική, κρίση προτύπων και κρίση αξιών. Δυστυχώς, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη από τις βασικές αρχές των οργανωμένων κοινωνιών της Ευρώπης που χαρακτήρίζονται από την προτεσταντική ηθική (σκληρή δουλειά, έλεγχος, αξιολόγηση, τιμωρία, accountability, ανταμοιβή, επιβράβευση), ή από την Ασιατική Ηθική του καθήκοντος

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι πως ο Παπανδρέου και 2-3 υπουργοί, για τους υπόλοιπους πολύ αμφιβάλλω..., δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα από πολιτικό κόστος και πως η η Τρόικα, οι Γερμανοί και το IMF θα συνεχίζουνε να κυβερνάνε την Ελλάδα γαι τα επόμενα 10-20 χρόνια, όποιο κόμμα κι αν είναι στη εξουσία...

Καλό Κουράγιο,

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Υ.Γ.1

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΙΤ .... ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΞΑΠΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ (ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ).... ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΒΙΩΣΙΜΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ Ν.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΤΟΥ 1997-1998, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ INVESTMENT BANKING KAI ASSET MANAGEMENT, ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (SINGAPORE ΚΑΙ HONG KONG), ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ.... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΑΙΛΑΝΔΗ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, Ή ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.....

ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ…
1. ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,

2. ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ (CAYENNE, MERCEDES, ΡRADA, LOUIS VUITTON), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙΣ,

3. ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ DA-CAPO ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,

4. NA ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΛΕΡΙ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ,

5. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΟΥΙΚ, ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ,

6. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ-ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ-ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,

7. ΝΑ ΝΟΘΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ,

8. ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ,

9. ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,

10. ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ,

11. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ….

…ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕΣ, ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΗΘΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ…

ΟΣΟ ΓΡΗΓOΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝΕ ΣΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΣΑΝ ΦΤΗΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ (OYTE KAN ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ) ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΑΕ (ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ).

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. MAKAΡI NA ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Υ.Γ.2
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΚΕ) ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ…

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ…



Υ.Γ.3
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ, ΤΟΥ ΝΩΘΡΟΥ, ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ, ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ....
Δεν αργει η μερα που ο πανσοφος καραμανλης θα επιστρεψει καβαλα στο λευκο ατι του , ο λαος θα τον ραινει με ροδοπεταλα και γονατιστος θα κλαιει και θα φωναζει “συγχωρεσε μας πανσοφε που σε αδικησαμε” και τοτε αυτος αγερωχος και καταμαυρισμενος θα βγαλει απο το πορφυρο ζωναρι του μια επιταγη απο τη ρωσια και αλλη μια απο την κινα και η καθεμια θα γραφει 1 τρις ευρω, και τα χρηματα αυτα θα ειναι ατοκα, εξαιτιας του σεβασμου και του χρεους και της αγαπης που τρεφουν αυτες οι δυο χωρες για την ελλαδα και τον πολιτισμο της.
Και την επομενη κιολας θα διορισθουν ολοι στο δημοσιο και ο μεγαλος δειπνοσοφιστης θα μοιρασει σε ολο το λαο αποζημιωσεις και επιδοματα και υπερωριες και βοηθηματα και κανεις δεν θα μεινει παραπονεμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: